Forum RPG

Pe site exista topicuri 18+ fara rating in titlu!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

t.A.T.u. (rusă: Taty)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 t.A.T.u. (rusă: Taty) la data de Sam Apr 30, 2011 6:20 am

Ayase

avatar
Shoyū-sha

t.A.T.u. sau Tatu (în rusă Таtу) este un duet faimos de muzică pop format la Moscova, Rusia în anul 1999 de către Ivan Shapovalov. Componentele grupului sunt Iulia Volkova şi Lena Katina. Cele două au format cea mai comercializată formaţie rusească pe plan internaţional, având o mulţime de fani răspândiţi pe toate continentele. Primul album lansat de către cele două, intitulat 200 po vstrecinoi (în engleză 200 km/h in the Wrong Lane) a fost prima compilaţie a unui act rusesc care a câştigat discul de platină pe plan intenaţional, pentru ambele versiuni.

O mare parte din succesul iniţial obţinut de către cele două s-a bazat pe relaţia lor (cele două declarându-se lesbiene iniţial) şi controversele care le-au urmărit. Totuşi în anul 2003, în cadrul documentarului Anatomy of t.A.T.u. Katina şi Volkova au dezvăluit că totul a ţinut de promovarea grupului şi că ele nu sunt lesbiene.

În 2004 cele două s-au despărţit pentru o scurtă perioadă din pricina sarcinii pe care a avut-o Volkova. Anul următor ele s-au reîntors în studio, pentru a înregistra un nou album intitulat Ludi invalidî (în engleză Dangerous and Moving). În anul 2006 grupul a lansat o compilaţie.

Un al treilea album în limba rusă, intitulat Vesolie ulibki a fost lansat în luna decembrie a anului 2008 în timp ce Happy Smiles (cel de-al treilea album în limba engleză) va fi lansat probabil sub statutul de coloană sonoră a filmului Finding t.A.T.u.

Imaginea grupului t.A.T.u. se încadrează bine în cadrul muzicii pop, dar sunetele abordate de către formaţie pe albumele sale variază de la rock la pop şi electronică. Primul album în limba rusă (200 po vstrechnoj) e influenţat puternic de către rock şi dance, dar primul în limba engleză (200 km/h in the Wrong Lane) adoptă un stil mai electronic. Cel de-al doilea album al trupei (Dangerous and Moving) este mult mai tradiţional decât precedentul, urmând firul muzicii pop-rock.
_____________________
wikipedia.org

Cateva dintre melodiile care imi plac sunt: Gomenasai, Malchick Gay, You And I, White Robe, 30 Minut, All About Us.

Cred ca fetele au voci destul de bune, iar melodiile sunt dragute.


_________________
Toki wo koetai!
http://blowing-time.blogspot.com/

2 Re: t.A.T.u. (rusă: Taty) la data de Sam Mai 07, 2011 12:03 pm

Sapphires

avatar
Shikai-sha
Chiar zilele astea le-am ascultat recent si chiar imi plac. Plus ca amandoua sunt destul de ok, arata si placut , plus ca vocile lor chiar sunt intr-adevar placute. Plus ca au versuri chiar frumoase. Imi plac destul de mult si chiar recomand sa fie ascultate.

All About Us e melodia mea preferata. Imi place mult atat versurile si felul cum o canta cat si videoclipul :x


_________________
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum