Forum RPG

Pe site exista topicuri 18+ fara rating in titlu!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Pink [P!nk]

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Pink [P!nk] la data de Sam Apr 30, 2011 6:24 am

Ayase

avatar
Shoyū-sha

Alecia Beth Moore (n. pe 8 septembrie, 1979), cunoscută sub numele Pink (uneori scris P!nk), este o cântăreaţă câştigătoare a două premii Grammy care a devenit celebră în 2000 datorită albumului Can't Take Me Home.

Al doilea ei album, M!ssundaztood a devenit cel mai bine vândut din cariera sa. Spre deosebire de primul care a avut influenţe R&B, M!ssundaztood a fost orientat mai mult spre pop rock.

Al treilea material discografic, Try This, nu s-a bucurat de un succes la fel de mare ca anteriorul. După o pauză, Pink s-a reîntors pe scena muzicală cu albumul I'm Not Dead (2006) care s-a comercializat în peste 1.5 milioane de exemplare numai în Statele Unite. În total, Pink a vândut peste 29 de milioane de unităţi ale albumelor ei în toată lumea, următorul material discografic urmând să apară în octombrie 2008.

Este recunoscută prin simţul ei de modă neconvenţional şi glasul său puternic. P!nk a fost clasată pe locul 12 în UK Music Hall of Fame pentru primii ani ai secolului al XXI-lea. Calităţile ei vocale au fost comparate cu cele ale lui Janis Joplin, considerată de P!nk unul dintre idolii săi.
__________________________________________________
Discografie:

2000–2001: Can't Take Me Home
2001–2002: M!ssundaztood
2003–2005: Try This
2006–2008: I'm Not Dead
2008-prezent: Funhouse
_____________________
wikipedia.org

Okay, Pink are o voce foarte buna si imi plac foarte mult concertele ei si videoclipurile.

Family Portrait, Just like a pill, Cuz I Can, I Don`t Believe You, U & Ur Hand si Sober sunt cateva dintre melodiile lui Pink care imi plac.
O perioada I was like really obsessed with Sober. Si cred ca inca nu mi-a trecut. ^^"


_________________
Toki wo koetai!
http://blowing-time.blogspot.com/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum